h1

Momente in viata

February 4, 2008

     Sunt momente in viata cand ti-e atat de dor de cineva, incat iti vine sa-l scoti din visele tale si sa-l imbratisezi cu adevarat.

     Cand o usa se inchide, alta se deschide, dar sunt alte dati cand ramanem atata timp privind una inchisa incat nu putem vedea toate celelalte care sunt deschise pt noi.

     Nu te ghida doar dupa aparente .. te poti insela. Nu cauta bogatia .. inclusiv si asta dispare. Cauta acea persoana care sa te faca sa zambesti. E suficient un zambet ca sa se faca lumina intr-o zi intunecata. Gaseste acea persoana care sa-ti faca inima sa zambeasca.

     Viseaza la ceea ce vrei sa visezi. Du-te acolo unde vrei sa mergi. Fi ceea ce vrei sa fii .. ai doar 1 viata ..

     Sper sa ai ..

… suficienta fericire pt a te face dulce

… suficiente incercari pt a te face puternic

… sufieciente necazuri pt a ramane uman

… suficienta speranta pt a te face si a fi fericit

     Cel mai fericit nu este neaparat cel care are “ce-i mai bun din toate”, ci cel care stie sa ia ce-i mai bun din tot ceea ce-i iese in cale..

     Un viitor stralucit se va baza intotdeauna pe un trecut uitat. Nu vei putea merge inainte pana cand nu vei lasa in urma esecurile si suferintele trecute.

     Cand te-ai nascut, tu plangeai iar ceilalti zambeau. Traieste-ti viata astfel incat atunci cand se va sfarsi TU sa zambesti!

Advertisements

3 comments

 1. sa vezi jumatatea plina a paharului mai mereu, face ca pana la urma paharul chiar sa se umple 🙂

  cat despre trecut.. nu trebuie uitat, nici chiar suferintele din trecut. pentru ca ele te fac omul de azi, de aia suntem oameni, ca sa simtim (sa simtem:D), sa suferim, sa iubim, sa gandim, sa fim fericiti, in final.
  sa nu mai vorbesc de momentele frumoase prin care ai trecut, alea te fac sa mergi inainte, sa astepti cu nerabdare ca la finalul unei zile triste sa rasara soarele (paradoxal sau nu) 🙂

  stii tu, live, laugh, love :))


 2. Intr-adevar, fericit nu este cel care “are ce-i mai bun” sau care e “cel mai bun”… cred ca fericirea adevarata nu poate fi pacalita, iluziile te pot ameti dar te lasa rece la fel de usor.

  Aparentele pot insela, poti fi fericit un moment, o ora, intr-o seara, dar a doua zi sa nici nu iti mai aduci aminte. Nu pot da o definitie exacta a fericirii, nu ma simt invaluit de talent in acest moment, dar, cred ar fi acea stare feerica si pura de armonie intre tine si propria ta constiinta. Singura idee pe care o pot sugera in cuvinte simple este ca fericirea este de fapt acea senzatie pe care o ai cand esti printre prietenii adevarati, cand ajuti pe cineva, cand est generos si amabil cu cei din jur… si normal, cand iubesti [asta e pe locul 1].

  Trecutul in niciun caz nu se uita – se retin toate amintirile placute si se retin toate incercarile,esuarile pentru ca ele te ajuta sa nu mai gresesti , astfel in viitor vei avea parte de fericire, si nu vei fi daor TU sa zambesti la sfarsit, ci Tu impreuna cu Prietenii tai – si iata visul meu.


 3. m-a intrecut 😦Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: